Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اسماعیل جبارزاده روز شنبه در نشست شورای معاونان استانداری آذربایجان شرقی، با بیان اینکه انتخاب تبریز به ‌عنوان مقصد گردشگری جهان اسلام در سال 2018 فرصتی مناسب برای جهانی‌سازی نام این شهر است، افزود: تحقق تبریز 2018 برای تعاملات و ارتباطات فرهنگی میان مردم و فرهیختگان مهم بوده و باید همه دستگاه های دولتی و تشکل های مردمی، تمامی امکانات خود را برای برگزاری تبریز 2018 بسیج کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: پتانسیل‌های فراوانی که در تبریز وجود دارد ظرفیت بالایی را برای آن بوجود آورده تا در سال 97 ظرفیت‌های این شهر ظهور و بروز پیدا کند و در تحقق این رخداد بزرگ، باید از تمامی امکانات موجود برای بازآرایی جاذبه ها و توانمندی های تاریخی و فرهنگی آذربایجان شرقی استفاده شود.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه تحقق این رویداد نیازمند عزم ملی و مشارکت همه دست‌اندرکاران و مجموعه های کاری است، یاداوری کرد: دستگاه‌های ذیربط در این راستا باید با همکاری و همدلی به‌صورت عملیاتی و جدی پای‌کار بیایند.
جبارزاده با تاکید بر برگزاری مستمر جلسات و کمیته‌های مرتبط و اتخاذ تصمیمات کاربردی و زمان‌بندی دقیق بهره برداری از پروژه‌ها، ادامه داد: در راستای عملی شدن سریع برنامه های این رویداد، سازمان برنامه و بودجه استان باید تا حصول نتیجه، مصوبات را تعقیب و پیگیری کند.
وی با تاکید بر بررسی و مانیتورینگ مصوبات ستاد تبریز 2018، گفت: همه برنامه‌ها و مصوبات ستاد تبریز 2018 ضمن بررسی کارشناسی، باید مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در راستای تحقق این رویداد، باید با پیش‌بینی برنامه‌های مناسب از نتایج مؤثر آن در جامعه بهره‌مند شویم، اظهار کرد: برنامه‌های تبریز 2018 باید با سرعت تمام پیش برود و در این مسیر هر کسی که کوتاهی و قصور کند باید عذرش بلافاصله خواسته شود.
جبارزاده با بیان اینکه تحقق این رویداد فرصتی مناسب برای توسعه فرهنگی و اقتصادی تبریز و به ‌تبع آن استان است، افزود: برای مشارکت در کلیه فعالیت‌های این رخداد، لازم است جلسات هماهنگی 2018 هر دو هفته یکبار و بصورت منسجم و مستمر تشکیل و مصوبات و صورتجلسات بطور جدی پیگیری شود.
به گزارش ایرنا در اجلاس کارشناسان ارشد نهمین کنفرانس وزیران گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی که دی سال 1394 در شهر نیامی پایتخت جمهوری نیجر برگزار شد، شهر تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 انتخاب شد.
انتخاب شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی از سال 2015 و به پیشنهاد سازمان کنفرانس اسلامی معروف به سازمان همکاری کشورهای اسلامی کلید خورد.
این سازمان که با 57 کشور، دومین سازمان بین دولتی پس از سازمان ملل متحد است، از تمامی کشورهای عضو درخواست کرد به منظور معرفی شهرهای نمونه گردشگری جهان اسلام، یکی از شهرهای خود را به‌ عنوان نماینده آن کشور معرفی کنند که 2 شهر تبریز و یزد با توجه به ظرفیت‌ها و شرایط مد نظر این سازمان به ‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران معرفی شدند.
پیش از این شهرهای قدس و قونیه به ترتیب به‌ عنوان شهرهای نمونه گردشگری سال‌های 2015 و 2016 انتخاب شده بودند و اجلاس اخیر کارشناسان ارشد گردشگری این سازمان شهرهای مدینه منوره و تبریز را به عنوان شهرهای نمونه گردشگری برای سال‌های 2017 و 2018 برگزیدند.
رشد گردشگر داخلی تبریز، وجود آثار تاریخی فرهنگی اسلامی، میزان توسعه یافتگی زیرساخت‌ها و وجود روستاهای هدف گردشگری از جمله شاخص‌های انتخاب این شهر به عنوان شهر نمونه گردشگری اعلام شده است.
خبرنگار: مینا بازگشا** انتشار دهنده: محمد عزیزی راد
6120/8023/518

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۵۰۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست عشایر شهرستان اهر برای هموارسازی مسیر‌های ییلاقی

بخش‌هایی از مناطق شهرستان اهر در استان آذربایجان شرقی ییلاقی است و در این مناطق کوچ نشین‌ها و عشایر ساکن هستند، اما به گفته شهروند خبرنگار ما مسیر‌های مواصلاتی این مناطق به صورت خاکی و خطرناک است به همین جهت با ارسال پیام از مسئولان درخواست هموارسازی این مسیر‌ها را کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام و درود، درخواست اصلاح راه‌های عشایرنشین و کوچ نشین شهرستان اهر استان آذربایجان شرقی را داریم. مسیر‌های ییلاق شهرستان اهر خیلی نامناسب و پرخطر است باید گاردریل و بتن ریزی شود هنگام بارندگی خطر بیشتری جان اهالی را تهدید می‌کند. این مسیر‌ها خاکی و درخواست شن ریزی، ماسه ریزی و یا آسفالت را داریم.

منبع: ابراهیم مرادی - آذربایجان شرقی

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • واژگونی ۲ خودرو در تبریز یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • تداوم بارش باران در آذربایجان شرقی
  • تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی
  • واژگونی دو خودرو در تبریز ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • درخواست عشایر شهرستان اهر برای هموارسازی مسیر‌های ییلاقی
  • تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز